Gruffen

blogg.no

Mormonere og sånn...........

Var ikveld i Oslo og så på "Book of mormon" på det Norske teateret. Fantastisk fin og ikke minst morsom forestilling. Med tekster oversatt av Are Kalvø ble det kjempemoro.

Fikk da en overraskelse når vi kom ut fra teateret og det stod endel medlemmer fra Jesu Kristi kirke av de siste dagers hellige (mormonkirken) og ville prakke på oss mormons bok. Takket høflig men bestemt nei!!

Mormonene er rask ute og fordømmer andre trosretninger (les Islam) at de er så kvinneundertrykkende.

Her er en dåp i en mormon kirke i Norge. Rundt det lille barnet står barnet far, bestefar og 2 andre medlemmer i kirken. Barnet mor og bestemor må pent sitte nede i forsamlingen.

Mer kvinneundertrykkende får du det vel nesten ikke.

 

Mormonene er imot at muslimske kvinner bruker hijab eller niqab, eller dekker seg til.

Dette er synlige religiøse plagg.

At mormonene bruket "hellige" plagg men skult er ikke bedre i det hele tatt. Snakk om å kaste stein i glasshus.

Dette bilder er av "Garments" som skal brukes natt og dag, og beskytte mot "all ondskap i verden".

 

Noe som er utbredt bant mormonere er "Stedfortredende dåp" Etter at du er død vil en mormoner oppsøke nærmeste tempel og døpe seg for deg og da er du blitt mormoner. I følge den kan du selv takke je eller nei til dette i "åndeverden" der du er etter din død.

Mange kjente nordmenn er blitt døpt etter sin død. Kong Olav, Max Manus, Thor Heyerdahl,Henrik Ibsen og Roald Amundsen for å nevne noen..

 

0 Comments hide

Write a new comment

About me

gruffen

Er en mann som jobber som portør på Ous. Aktiv i fagforeningarbeid, og særlig inn imot portørfaget. Annen hver år en jeg med og driver valgkamparbeide, og det gir meg mye. Hvis en ikke står på, kan en ikke klage!!!

Search

Categories


ArchiveBlogdesign

Blogdesign by KvDesign - www.kvdesign.no
hits